Fakivágás alpintechnikával - veszélyes fa kivágása a Goldengarden csapatával. Az ember, ha teheti, nem szívesen vág ki egy-egy fát, mert bárhonnan nézzük is, a fa érték. Legyen szó akár gyümölcsfáról, vagy díszfáról, vagy egyéb közönséges fáról. A fának a kertekben is fontos szerepe van, még akkor is, ha csak árnyékot ad, és a szél, illetve az eső ellen véd. Sőt hasznos lehet akkor is, ha az ember kicsit be akar zárkózni, és szeretné a láthatás csökkentését elérni egy-egy fa segítségével.

 
Sajnálatos azonban, hogy különféle okok miatt mégis szükségessé válik egy-egy fa kivágása. Ennek oka lehet az, hogy kiöregedett, nem terem gyümölcsöt, korhad, ezért balesetveszélyes, vagy viharban úgy megsérült, hogy nincs más lehetőség a megmentésére, vagy, mert fennáll annak a veszélye, hogy a légvezetékek megsérülhetnek miatta, és végük, ha túl közel van a házhoz, akkor komoly károkat okozhat abban. 
     
Alpintechnikára elsősorban azokban az esetekben van szükség, amikor a fakivágás nem oldható meg egyszerű eszközökkel, illetve egyéb jól bevált módon. Gondoljunk itt olyan esetekre, amikor a fa megközelítése veszélyes, vagy, mert döntésre nincs hely, ezért lényegében felülről lefelé haladva kel a fát feldolgozni. Első lépésben ilyen esetekben a fa legallyazása történik meg. Aztán, a már csak csupasz törzs kerül aprításra kis lépésekben. Felülről haladva lefelé. Természetesen komoly biztonsági felszerelés gondoskodik a szakember testi épségéről, illetve a munkahely környékének a biztonságáról.

A Goldengarden csapata vállal fakivágást alpintechnikával magánszemélyeknek, intézményeknek, közületeknek, és cégeknek is. Kedvező árral, profi felszereléssel, szerszámokkal, és gépekkel, valamint gyors kiszállással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Hívjanak minket abban az esetben is, ha nem az egész fa kivágásáról van szó, hanem sérült, elkorhadt, vagy egyéb ok miatt veszélyessé vált ágak levágásáról van szó, vagy esetleg koronarendezésről. Alpintechnikával minden igényt ki tudunk elégíteni. Tájékozódjon honlapunkon, és amennyiben maradnak megválaszolatlan kérdései, vagy plusz információra van szüksége, akkor keressen minket elérhetőségeinken. Ne feledje: fakivágás akár hagyományos, akár alpintechnikával a Goldengarden segítségével. Hívjon miket bizalommal.     

Ezért válasszon minket!

 

  • A Goldengarden egy korrekt és megbízható kertépítő és kertgondozó csapat!
  • Árainkat minden esetben alacsonyan tartjuk!
  • Munkánkat a lehető leggyorsabban és legalaposabban végezzük el!
  • Munkáinkra teljesítési és minőségi garanciát vállalunk!
  • A felmérését, árajánlat adást díjmentesen vállaljuk, amennyiben a feladatot ránk bízza!
  • Nekünk nem számít a méret, ezért kisebb és nagyobb feladatokkal kapcsolatban is megkereshet