A Goldengarden repertoárjában megtalálható a fakivágás elszállítással és teljes eltakarítással. Vállaljuk Budapesten és környékén mindenféle fa kivágását. A Goldengarden csapata egy olyan kertészekből álló vállalkozás, amely nagy gyakorlattal rendelkezik a kertépítés, kertápolás területén. A fakivágás része munkánknak, ugyanis a fa aktív része a kertnek. Sajnos azonban mégis előfordul, hogy bizonyos esetekben rákényszerül a kerttulajdonos egy-egy fa kivágására. Alaphelyzetben a fák megmentésére törekszünk, de fel vagyunk arra is készülve, hogy ez nem mindig lehetséges. Mind szakmailag, mind technikailag készen állunk a fakivágás gyors, és biztonságos lebonyolítására. Ne feledje: fakivágás elszállítással és teljes eltakarítással a Goldengarden csapatával.


Ritka az, a kert, park, vagy egyéb közterülete, ahol ne lennének fák. Sajnos a fák ültetése nem mindig történik átgondoltan, vagy tervezetten, ezért fordulhatnak olyan esetek elő, hogy egy-egy fa gondot okoz. Milyen esetekben kerülhet sor a fák kivágására? Többek között akkor, ha fölötte vezeték halad, ha túl közel van a házhoz, ha korhadt a fa, és dőlésveszély áll fenn, ha a mérete okoz gondot. Egy fa kivágása, egyes esetekben otthoni körülmények között, saját kezűleg is megoldható. Máskor azonban feltétlenül szakembert kell hívni, mert komoly baleseti helyzetek alakulhatnak ki, amelyben nem ritkán a z ember élete is veszélyben foroghat.
 
A Goldengarden csapata kedvező áron, gyors kiszállással, precíz munkával, és professzionális szerszámokkal, és gépekkel áll ügyfelei rendelkezésére. Igény szerint eltávolítjuk a tuskót, és a gyökérzetet is, és így nyoma sem marad a fának, illetve az ott maradt tuskó miatt balesetveszély sem alakulhat ki, és a későbbiekben sem jelent majd akadályt, ha pont ott szeretne valamit elhelyezni, esetleg építeni. A kivágott fát teljes egészében el is szállítjuk, amennyiben erre igény van. A munka befejezését követően minden nyomot eltűntetünk, és teljes rendet hagyunk a munkavégzés helyszínén.

Extrém esetekben is keressen minket bátran, mert szakembereink elsajátították többek között az alpintechnikát is. Kiemelten figyelünk arra, hogy a munkavégzés alatt ne történhessen semmilyen baleset, sem személyi sérülés, sem anyagi kár. A fakivágás technikáját minden esetben egyedileg, az aktuális munkához választjuk ki. Ne habozzon! Hívjon minket, és kérje ajánlatunkat. 

Régebbi információk:

Ezért válasszon minket!

 

  • A Goldengarden egy korrekt és megbízható kertépítő és kertgondozó csapat!
  • Árainkat minden esetben alacsonyan tartjuk!
  • Munkánkat a lehető leggyorsabban és legalaposabban végezzük el!
  • Munkáinkra teljesítési és minőségi garanciát vállalunk!
  • A felmérését, árajánlat adást díjmentesen vállaljuk, amennyiben a feladatot ránk bízza!
  • Nekünk nem számít a méret, ezért kisebb és nagyobb feladatokkal kapcsolatban is megkereshet