Kertgondozás, fakivágás, fűkaszálás, fűnyírás, Telki, Páty lakosainak. Nincs ideje rendbe tenni a kertjét? Esetleg azt sem tudja, hol kezdjen hozzá? Vagy fizikailag már nem bírja? A kérdések sorát még lehetne folytatni, hiszen számtalan oka lehet annak, hogyha valakinek a kertje, udvara nem mutat igazán rendezett képet. Pedig valamilyen szinten mindenki szeretne maga körül rendezettséget, szép növényeket, pihentető környezetet, ahová hazatérve a munka után, kipihenheti a fáradalmakat. Az embernek szüksége van kikapcsolódásra, pihenésre, regenerálódásra, ahhoz, hogy az élet kihívásainak mind jobban meg tudjon felelni.


goldengarden telefon

Mit tehet az ember, ha semmire sincs ideje, nem hogy a kertjére? A válasz egyszerű. Keresse a Goldengarden csapatát, akik pont az a fő feladata, hogy átvállalja a kert megszépítését, gondozását, hogy rendszeresen lenyírja ügyfeleinél a füvet, hogy kivágja azokat a fákat, amelyek veszélyesek, vagy más okból nincs rájuk szükség, és még folytathatnánk. Kertgondozás, fakivágás, fűkaszálás, fűnyírás, Telki, Páty területén a Goldengarden csapatával. Szakemberek, akik tudják, hogy mire van az Ön kertjének szüksége.

Hívjon minket, és mi megszépítjük a környezetét. Ön elmondja az elvárásait, a terveit, igényeit, és mi megvalósítjuk. Ön hagyja jóvá a költségeket is, és így nem léphetjük túl azt a keretet, amelyet kijelölt. Mi nem a magunk kertjét akarjuk megépíteni, hanem az Önét, ezért teljes mértékben az Ön igényeire hagyatkozunk. Kedvező ár, precíz munka, garancia, korrektség. Ezek vagyunk mi, a Goldengarden csapata.

Kiépítjük, és karbantartjuk öntözőrendszerét, biztosítjuk, hogy a kert talaja egészséges, és tápanyagban gazdag legyen, hogy a fű levegőhöz jusson, és mindig megfelelő hosszúságú legyen, hogy a gyom ne nyomja el a virágokat, hogy a kártevők ne érezzék jól magukat, hogy mindig legyen a kertben virágzó növény, hogy a sövény meg legyen nyírva, és még folytathatnánk. Egy kertben minden évszakban van munka, mindig van mire odafigyelni. Vállaljuk parkok, és egyéb közterületek rendbe tételét, gondozását is. Elérhetőségeinket megtalálhatják honlapunkon. Ne tétovázzon, hívjon minket. A kertben otthon vagyunk!

Ezért válasszon minket!

 

  • A Goldengarden egy korrekt és megbízható kertépítő és kertgondozó csapat!
  • Árainkat minden esetben alacsonyan tartjuk!
  • Munkánkat a lehető leggyorsabban és legalaposabban végezzük el!
  • Munkáinkra teljesítési és minőségi garanciát vállalunk!
  • A felmérését, árajánlat adást díjmentesen vállaljuk, amennyiben a feladatot ránk bízza!
  • Nekünk nem számít a méret, ezért kisebb és nagyobb feladatokkal kapcsolatban is megkereshet