A kert gondozása nagyon fontos és ilyen esetben sok ember szerel be egy öntözőrendszert, ami nagyban segíti a kert körüli munkát, hiszen az öntözőrendszer lehet automata vagy manuális is. Egy automata öntözőrendszert be lehet állítani úgy, hogy bizonyos időközönként azaz periodikusan öntözze az adott területet. Az öntözőrendszer telepítés, a helyének a megtervezése nagyon fontos, hiszen olyan helyre kell telepíteni, hogy minden növényt vagy öntözendő területet el tudjon könnyen érni.

Ha az öntöző rendszer meghibásodik, akkor két lehetőségünk van. Saját kezűleg megjavítjuk, ha értünk hozzá, vagy visszavisszük, amíg még garanciális és vagy adnak egy csere rendszert vagy kijavítják és elhárítják a hibát. A tervezéshez szakembert is fel tudunk kérni aki segít, és elvégzi az öntöző rendszer megtervezését, minden egyes aspektusát így biztos lesz, hogy a rendszer az adott helyen teljesen megfelelően illeszkedni fog a környezetbe.

Az öntözőrendszerünk lehet régi is, ami már kissé elavult. Ebben az esetben ugyan csak kérhetjük szakember segítségét, aki különböző alkatrészek használatával felújítja, modernizálja az öntöző rendszerünket vagy szükség esetén kicseréli a hibás vagy öreg részeket, elvégzi a javítást.

Az új, modernebb öntözőrendszerek már digitális formában is elérhetőek, azaz digitálisan lehet szabályozni az időt vagy a periódusokat, hogy mikor öntözze az adott földet. A modern technika már számos újítással segíti az öntözőrendszereket, ilyen az említett digitális technológia vagy a mozgásérzékelő rendszer is ami ha érzékeli, hogy valaki van a közelben van, leállítja a rendszert.

Segítségre lenne szüksége? Hívja telefonszámunkat és segítünk Önnek is!

Ezért válasszon minket!

 

  • A Goldengarden egy korrekt és megbízható kertépítő és kertgondozó csapat!
  • Árainkat minden esetben alacsonyan tartjuk!
  • Munkánkat a lehető leggyorsabban és legalaposabban végezzük el!
  • Munkáinkra teljesítési és minőségi garanciát vállalunk!
  • A felmérését, árajánlat adást díjmentesen vállaljuk, amennyiben a feladatot ránk bízza!
  • Nekünk nem számít a méret, ezért kisebb és nagyobb feladatokkal kapcsolatban is megkereshet