A lakosság minden évben egyszer veheti igénybe egy előre meghatározott időpontban az ingyenes lomtalanítási szolgáltatást. A lomtalanítás célja az, hogy a lakók meg tudjanak válni a háztartásokban keletkezett nagyobb méretű hulladékoktól, vagy épp a már nem használatos tárgyaktól. A hatóságok körzetekre osztják fel a lomtalanítási területeket, így ez biztosítja azt, hogy egy kisebb területről az adott időben nagy erőkkel el tudják szállítani a kikészített lomokat. Így ennek köszönhetően rövidebb ideig okoz a kikészített lomok kellemetlenségeket.

Az időpontok kialakításánál figyelembe vesszük a nemzeti- illetve a vallási ünnepeket is. A postaládákba kapják meg a lakosok hivatalos levél formájában a tájékoztatónkat. Társasházak esetében pedig plakátokon értesítjük a lakókat a lomtalanítás időpontjáról.

Nagyon fontos azonban az, hogy a felgyülemlett lomokat illetve a nem használatos tárgyakat csak és kizárólag a megadott időpontokban helyezzük ki az utcára. Figyelni kell továbbá arra is, hogy a kihelyezett lomok ne okozzanak balesetveszélyt vagy épp bármilyen közúti problémát. A lomtalanításra azért van szükségünk, mert az ember hajlamos arra, hogy sok mindent felhalmoz az idők során. Ám ezek nagy részét nem is használjuk, ki vagy épp csak porosodik lakásunkban és ez bizony mind - mind helyet vesz el tőlünk. A lomtalanítás mondhatni jótékonykodásnak is, mivel elképzelhető, hogy sokan olyan jó állapotú tárgyaktól is megválnak, amiket mások szívesen használnának.

Ha szeretne egy megbízható társaságot találni lomtalanításra, akkor ne keresgéljen tovább. Mi ugyanis vállaljuk a lakások illetve házak lomtalanítását Érden, Diósdon illetve Biatorbágyon egyaránt. Korrekt munka, megfizethető áron! Ha felkeltettük érdeklődésüket, keressenek minket bizalommal!

Ezért válasszon minket!

 

  • A Goldengarden egy korrekt és megbízható kertépítő és kertgondozó csapat!
  • Árainkat minden esetben alacsonyan tartjuk!
  • Munkánkat a lehető leggyorsabban és legalaposabban végezzük el!
  • Munkáinkra teljesítési és minőségi garanciát vállalunk!
  • A felmérését, árajánlat adást díjmentesen vállaljuk, amennyiben a feladatot ránk bízza!
  • Nekünk nem számít a méret, ezért kisebb és nagyobb feladatokkal kapcsolatban is megkereshet